Adakah Aries dan Scorpio Sesuai?

Kedua-duanya segera mempunyai hubungan seksual. Ares suka bercinta, dan Scorpio adalah tanda yang sangat seksi, kerana menganggap seks adalah perpaduan antara kerohanian dan fizikal.

Kesukaran di sini ialah mereka berdua sangat kuat. Ares adalah pemimpin, orang yang ingin bertanggungjawab, orang yang mahu mengarahkan lalu lintas, untuk bercakap. Scorpio tidak akan dikawal. Sebenarnya, Scorpio adalah kawalan gila. Scorpio memerlukan kestabilan dan keselamatan mengetahui bahawa dia adalah orang yang menetapkan peraturan. Oleh itu, kedua-duanya akan datang untuk mengatasi masalah kawalan.

Saya akan mengatakan bahawa ada kemungkinan yang baik untuk menyelesaikannya, tetapi kedua-duanya memerlukan banyak kesabaran dan banyak kemampuan untuk berkompromi. Di dalamnya juga ada masalah, kerana tidak ada yang benar-benar mudah berkompromi.

Apa yang menyatukan mereka adalah bahawa ada banyak semangat, semangat untuk hidup, semangat untuk satu sama lain. Tetapi secepat ini, mereka akan mengalami kesukaran dalam bidang kehidupan lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *