Panduan Permintaan Snap Pokemon Baru: Jalan Sampingan (Hari)

Pokemon Snap baru adalah permainan baru untuk Nintendo Switch berdasarkan Pokemon Snap klasik untuk Nintendo 64. Di sini anda akan menjadi Jurufoto Pokemon. Anda boleh meneruskan perjalanan melalui padang pasir yang panas, dataran hijau, hutan yang tidak dapat dilalui, dan sungai di wilayah Lental dan mengambil gambar Pokemon liar. Anda akan dapat berkongsi foto yang anda ambil semasa bermain dengan pemain lain melalui Internet. Terdapat beberapa kursus berbeza yang boleh anda pilih untuk perjalanan anda. Hari ini kami akan memberitahu anda mengenai kursus Jalan Sampingan (Hari), cara membukanya dan apa yang anda dapati di sana.
panduan-permintaan-snap-pokemon-baru-jalan-sampingan-hari
Cara Buka Kunci Laluan Samping (Hari) di Pokémon Snap
Pokémon Snap adalah permainan di mana anda boleh menjadi Jurugambar Pokémon. Anda boleh memilih kursus yang berbeza untuk perjalanan anda dan mengambil gambar Pokémon liar yang akan anda temui di sana. Jalan Sampingan (Hari) adalah salah satu kursus yang mungkin. Untuk membukanya, anda perlu mengikuti kursus Taman (Siang). Pergi ke kawasan di mana Grookey tidur dan imbas pokok di sebelah kiri anda.

Untuk membuka laluan alternatif, anda perlu mengimbas rumput berhampiran tempat di mana Dodorio menakutkan Pichu dan Scorbunny. Ia akan memberi anda akses ke Snorlax Den.

Permintaan Laluan Samping (Hari) dalam Pokemon Snap
Permintaan pertama untuk Side Path (Day) dalam Pokémon Snap adalah Dancing Trio. Untuk membukanya, anda perlu menambahkan Shroomish ke Photodex anda. Tugasnya adalah pergi ke jalan dan mencari tiga Pokemon Shroomish berhampiran salah satu Crystalblooms. Dua dari mereka akan tidur dan untuk membangunkannya, anda perlu membuang Illumina Orb. Selepas anda menyedari mereka bermain Melody dan Shroomish akan menari untuk anda. Ambil gambar mereka dan bawa kepada Guru Besar.

Permintaan kedua adalah Snorlax Dash. Setelah menambahkan Snorlax ke Photodex anda pergi ke laluan alternatif dan cari Snorlax di sarangnya. Ia akan tidur dan untuk membangunkannya, anda perlu memasukkan Fluffruit ke dalam mulutnya. Main Melodi dan tinggalkan sarang. Selepas ini, anda akan bertemu Snorlax di akhir kursus. Lemparkan Fluffruit dan Illumina Orb yang lain untuk membuat Snorlax berlari dan mengambil gambarnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *